Wij bieden de volgende bijlessen aan:


Bijlessen secundair onderwijs

Via individuele bijlessen verwerf je meer inzicht in de leerstof. Zit je met inhoudelijke vragen rond een specifieke cursus(sen), dan zijn deze bijlessen iets voor jou.

Meer info

Bijlessen hogeschool en universiteit

Krijg je onvoldoende inzicht in de stof?
Of begrijp je de theorie wel, maar kan je ze niet toepassen in oefeningen? Deze individuele bijlessen helpen je (terug) op de goede weg.

Meer info

Leren leren

Zit je in het middelbaar en raak je vaak in tijdsnood? Of heb je onlangs de stap gezet naar het hoger onderwijs, maar beschik je nog niet over een efficiënte studiemethode?
Tijd om te leren leren!

Meer info

Huiswerkbegeleiding

Maak je je huiswerk liever niet alleen thuis? Kom in alle rust bij Rebus je huiswerk maken. Samen met medestudenten en met de hulp van een professionele studiecoach.

Meer info

Stille studie

Kom je niet door die cursus heen?
Wil je toezicht bij het studeren?
Bij Rebus kan dat, onder begeleiding van een van onze studiecoaches met praktische tips!

Meer info

Nieuwe studie kiezen

Ben je bijna afgestudeerd in het secundair onderwijs of zit je al in het hoger maar zoek je een nieuwe richting?
Wij helpen je een nieuwe studie kiezen.

Meer info

Groepslessen studiemethodiek Hoger Onderwijs

Heb je moeite met het structureren van je cursussen of het maken van een goede planning? Geen nood: in onze groepslessen zal je een antwoord vinden op je vragen!

Meer info

Groepslessen studiemethodiek Secundair Onderwijs

Zit je met je handen in het haar tijdens het studeren en weet je niet waar je moet beginnen? Geen nood: in onze groepslessen zal je een antwoord vinden op je vragen!

Meer info

Specifieke vakbegeleiding secundair onderwijs:


Boekhouden

Meer info

Economie

Meer info

Fysica

Meer info

Scheikunde

Meer info

Wiskunde

Meer info

Specifieke vakbegeleiding hoger onderwijs:


Accountancy

Meer info

Economie

Meer info

Fysica

Meer info

Rechten

Meer info

Scheikunde

Meer info

Statistiek

Meer info

Wiskunde

Meer info

Statistiek voor Psychologen KUL

Meer info

Andere vakken

Groepslessen Hogere Wiskunde

Meer info

Groepslessen Wiskunde voor Economen

Meer info

Getuigenissen


This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Julienne
Hallo, Ik wou U alleen even laten weten dat Nori goed geslaagd was voor fysica (13) en statistiek (14).Nogmaals hartelijk bedankt voor al de moeite die U gedaan heeft om deze lessen voor haar te regelen. Julienne, 1ste bachelor logopedie
Laurent
Ik wou bedanken voor de hulp! Mijn punten waren schitterend. Ik heb 15 voor statistiek, 12 voor productie en logistiek, 17 voor marketing,19 voor bedrijfsfinanciering en 14 voor BIS. Zou u dit kunnen doorsturen naar mijn repetitoren?Laurent, 2de bachelor Handelsingenieur
Patricia
Beste Jan,Ik wou nog, beter laat dan nooit, melden dat ik erdoor ben geraakt op mijn eerste jaar. Ik heb een 8 gehaald op statistiek en dat was genoeg...Ik kijk er alvast naar uit om nooit meer statistiek te hebben!Bedank Stefan voor mij! Patricia, 1ste bachelor communicatiewetenschappen
Caroline
Dag Filiep! Juist om te zeggen dat ik erdoor ben voor het examen BIS, ik heb een 11 behaald. Dus bedankt voor uw hulp! Groetjes, Caroline - 2de bachelor TEW
Chloé VD
Beste Paul en iedereen bij Rebus, mijn excuses dat ik deze mail maar zo laat kan sturen maar ik ben pas terug van vakantie met mijn vrijwilligerswerk. Ik ben blij jullie mee te kunnen delen dat ik geslaagd ben voor het toelatingsexamen!
CarolineToelatingsexamen geneeskunde
Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: IK BEN GESLAAGD!!!!!!!! Ik heb nog nooit zo hard gegild toen ik de resultaten zag! Drie maanden vakantie: ik kom eraan!Ik zou Rebus graag bedanken voor al de hulp.
Vincent C.
Mijn goede resultaat is zeker en vast mede te danken aan de uitstekende bijlessen...
Elisa L.
Ik heb in juni mijn bachelordiploma gehaald met onderscheiding. Ik wil je daarvoor nog eens bedanken want zonder de goede hulp en het vertrouwen van Rebus was mij dit zeker niet gelukt!
Vincent VdB
Leren leren heeft mij echt geholpen. Onderscheiding is het resultaat!