Bijles talen

Voor secundair onderwijs

Heb je moeite om talen te studeren? Heb je onvoldoende inzicht in de grammatica? Dan helpen onze individuele bijlessen je (terug) op weg. Frans, Engels, Duits, Spaans,… Bij Rebus ben je aan het juiste adres. We hebben voor alle taalvakken specialisten in huis die je klaarstomen voor de examens.

Werkwijze

De bijlessen worden individueel gegeven. Hierbij werken we op maat van de leerling en houden we rekening met de specifieke noden. We behandelen per sessie een onderdeel van de leerstof, met aandacht voor inzicht en praktische oefeningen. We bereiden de student optimaal voor op het examen.

Tijdens het schooljaar werken we met studiepakketten van 10, 20, 30 of 40 uren. We werken graag met een korte opvolging, zo kunnen we tijdig bijsturen waar nodig en is een grondige evaluatie mogelijk.

Na iedere sessie vult de lesgever een evaluatieformulier in. Ouders en studenten krijgen deze evaluatierapporten doorgestuurd en kunnen deze samen met ons en de lesgever bespreken.

Kostprijs

Een overzicht van de kostprijs voor de bijlessen voor taalvakken kan je opvragen via het invulformulier hiernaast, je krijgt onmiddellijk alle info doorgestuurd. Er kan ook steeds een vrijblijvende afspraak gemaakt worden om samen de beste aanpak te bekijken.

Ben je student in het hoger onderwijs? Check dan onze bijlessen voor het hoger onderwijs en vul op die pagina het contactformulier in.

Onze lesgevers

Bij een individuele studiebegeleiding worden de studenten begeleid door professionele lesgevers. Ze weten hoe ze moeten lesgeven en hebben minstens een universitaire onderscheiding. Voor de meeste vakken zijn er meerdere specialisten beschikbaar, daarom krijgt de student telkens de begeleider die het best bij zijn/haar situatie aansluit. Een goed contact met de lesgever vinden we immers erg belangrijk bij individuele bijlessen.

Leren leren?

Een betere studiemethode nodig? Dan is onze training leren leren misschien iets voor jou. De cursus is gebaseerd op wetenschappelijke studies en 30 jaar ervaring.

Interesse in bijles talen?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen je meteen verder!

  Waar wil je dit volgen?

  Voor welk taalvak heb je bijles nodig?

  Getuigenissen


  This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

  Bart D.
  Jan, Mijn herexamens zijn goed verlopen en ben dus ook geslaagd voor mijn 1e jaar burgerlijk ingenieur.Mijn punten waren als volgt: wijsbegeerte: 8, elektriciteit & magnetisme: 12, analyse II: 13, algebra: 13, thermodynamica: 14, chemie: 16
  Julienne
  Hallo, Ik wou U alleen even laten weten dat Nori goed geslaagd was voor fysica (13) en statistiek (14).Nogmaals hartelijk bedankt voor al de moeite die U gedaan heeft om deze lessen voor haar te regelen. Julienne, 1ste bachelor logopedie
  Laurent
  Ik wou bedanken voor de hulp! Mijn punten waren schitterend. Ik heb 15 voor statistiek, 12 voor productie en logistiek, 17 voor marketing,19 voor bedrijfsfinanciering en 14 voor BIS. Zou u dit kunnen doorsturen naar mijn repetitoren?Laurent, 2de bachelor Handelsingenieur
  Patricia
  Beste Jan,Ik wou nog, beter laat dan nooit, melden dat ik erdoor ben geraakt op mijn eerste jaar. Ik heb een 8 gehaald op statistiek en dat was genoeg...Ik kijk er alvast naar uit om nooit meer statistiek te hebben!Bedank Stefan voor mij! Patricia, 1ste bachelor communicatiewetenschappen
  Caroline
  Dag Filiep! Juist om te zeggen dat ik erdoor ben voor het examen BIS, ik heb een 11 behaald. Dus bedankt voor uw hulp! Groetjes, Caroline - 2de bachelor TEW
  Chloé VD
  Beste Paul en iedereen bij Rebus, mijn excuses dat ik deze mail maar zo laat kan sturen maar ik ben pas terug van vakantie met mijn vrijwilligerswerk. Ik ben blij jullie mee te kunnen delen dat ik geslaagd ben voor het toelatingsexamen!
  Bernard P.
  Ik wil jullie hierbij melden dat onze zoon Thomas een A-attest behaald heeft in de richting wiskunde-wetenschappen, 5de jaar. Mede dankzij jullie hulp heeft hij de onvoldoendes voor wiskunde en scheikunde kunnen wegwerken!
  CarolineToelatingsexamen geneeskunde
  Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: IK BEN GESLAAGD!!!!!!!! Ik heb nog nooit zo hard gegild toen ik de resultaten zag! Drie maanden vakantie: ik kom eraan!Ik zou Rebus graag bedanken voor al de hulp.
  Vincent C.
  Mijn goede resultaat is zeker en vast mede te danken aan de uitstekende bijlessen...
  Elisa L.
  Ik heb in juni mijn bachelordiploma gehaald met onderscheiding. Ik wil je daarvoor nog eens bedanken want zonder de goede hulp en het vertrouwen van Rebus was mij dit zeker niet gelukt!