Bijlessen secundair onderwijs

Zit je met vragen rond een specifieke cursus, dan zijn deze bijlessen secundair onderwijs iets voor jou. Je komt regelmatig langs om samen met echte vakspecialisten je cursussen te doorgronden.

Werkwijze

Wij werken steeds op maat van jou en jouw noden. In overleg met de lesgever wordt de leerstof voorbereid en behandeld tijdens de verschillende sessies. Inzicht en oefenen staan centraal. Na iedere sessie vult de lesgever een evaluatieformulier in om je vooruitgang in de gaten te houden.

bijles lager onderwijs

Wanneer?

Je kunt bij ons zowel tijdens het schooljaar, als tijdens de vakanties terecht. Op woensdagnamiddag en tijdens het weekend. Steeds werken we met studiepakketten van 10, 20, 30 of 40 uur individuele bijles. Deze manier van werken garandeert structuur en een regelmatige opvolging, zodat onmiddellijk kan worden bijgeschaafd als dat nodig is.

Kostprijs bijlessen secundair onderwijs

Een overzicht van de kostprijs kan je per mail opvragen via info@rebus.be of via het contactformulier op deze pagina. Wij nodigen je ook graag samen met je ouders uit om vrijblijvend te bespreken wat de beste aanpak is.

Niet tevreden, geld terug!

Onze kwaliteitsgarantie: wie niet tevreden is over de bijles kan de begeleiding tot en met het tweede lesuur stopzetten. Je krijgt dan de niet opgenomen uren volledig terugbetaald. Onze 30 jaar ervaring heeft al bijna 10.000 leerlingen kunnen helpen. We vertrouwen er dan ook op dat onze aanpak en onze lesgevers de begeleiding bieden die je nodig hebt.

Onze lesgevers

Wij werken enkel met professionele lesgevers om de kwaliteit van onze studiebegeleiding te garanderen. Je wordt begeleid door echte vakspecialisten met minstens een universitaire onderscheiding en ervaring in het lesgeven.

Voor de meeste vakken zijn er meerdere lesgevers beschikbaar en zoeken we naar de persoon die het best aansluit bij jouw specifieke achtergrond en situatie. We geloven dat een goede ‘klik’ met je lesgever nóg betere resultaten garandeert. Een persoonlijke aanpak werkt!

Vakken

We kunnen je voor alle vakken begeleiden. Hieronder een overzicht van de vakken waarvoor we het vaakst bijles geven aan leerlingen uit het secundair onderwijs. Staat het vak waarvoor jij bijles nodig hebt er niet tussen? Neem dan contact op via het formulier op deze pagina of via info@rebus.be, we kunnen je zeker verder helpen.

Interesse in deze bijlessen?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen je meteen verder!

  Waar wil je dit volgen?

  Vraag en antwoord


  Deze opleiding volg je individueel. Op die manier kunnen we optimaal inspelen op jouw specifieke situatie.

  Getuigenissen


  This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

  Julienne
  Hallo, Ik wou U alleen even laten weten dat Nori goed geslaagd was voor fysica (13) en statistiek (14).Nogmaals hartelijk bedankt voor al de moeite die U gedaan heeft om deze lessen voor haar te regelen. Julienne, 1ste bachelor logopedie
  Laurent
  Ik wou bedanken voor de hulp! Mijn punten waren schitterend. Ik heb 15 voor statistiek, 12 voor productie en logistiek, 17 voor marketing,19 voor bedrijfsfinanciering en 14 voor BIS. Zou u dit kunnen doorsturen naar mijn repetitoren?Laurent, 2de bachelor Handelsingenieur
  Patricia
  Beste Jan,Ik wou nog, beter laat dan nooit, melden dat ik erdoor ben geraakt op mijn eerste jaar. Ik heb een 8 gehaald op statistiek en dat was genoeg...Ik kijk er alvast naar uit om nooit meer statistiek te hebben!Bedank Stefan voor mij! Patricia, 1ste bachelor communicatiewetenschappen
  Caroline
  Dag Filiep! Juist om te zeggen dat ik erdoor ben voor het examen BIS, ik heb een 11 behaald. Dus bedankt voor uw hulp! Groetjes, Caroline - 2de bachelor TEW
  Chloé VD
  Beste Paul en iedereen bij Rebus, mijn excuses dat ik deze mail maar zo laat kan sturen maar ik ben pas terug van vakantie met mijn vrijwilligerswerk. Ik ben blij jullie mee te kunnen delen dat ik geslaagd ben voor het toelatingsexamen!
  CarolineToelatingsexamen geneeskunde
  Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: IK BEN GESLAAGD!!!!!!!! Ik heb nog nooit zo hard gegild toen ik de resultaten zag! Drie maanden vakantie: ik kom eraan!Ik zou Rebus graag bedanken voor al de hulp.
  Vincent C.
  Mijn goede resultaat is zeker en vast mede te danken aan de uitstekende bijlessen...
  Elisa L.
  Ik heb in juni mijn bachelordiploma gehaald met onderscheiding. Ik wil je daarvoor nog eens bedanken want zonder de goede hulp en het vertrouwen van Rebus was mij dit zeker niet gelukt!
  Vincent VdB
  Leren leren heeft mij echt geholpen. Onderscheiding is het resultaat!