Wij bieden de volgende trainingen aan:


Assertiviteitstraining

Verlegen, niet goed durven opkomen voor jezelf, minderwaardigheidsgevoel, niet nee durven zeggen? Heel wat mensen hebben er last van. Maar gelukkig: assertief zijn, kan je leren.

Meer info

Stresstraining

We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Stress! Zo veel te doen, zo weinig tijd. Hoe ga je hier beter mee om? Leer het in deze cursus.

Meer info

Faalangsttraining

Iedereen heeft wel eens angst om te falen. Faalangst kan zich voordoen in allerlei situaties waarin je een prestatie moet leveren of bijvoorbeeld beoordeeld wordt .

Meer info

Sollicitatietraining

Ben je pas afgestudeerd? Of op zoek naar een nieuwe job die je op het lijf geschreven staat? Dan is een goede voorbereiding absoluut een must! Wij kunnen je hier bij helpen.

Meer info

Beleggen voor beginners

Wil je meer weten over de wereld van het beleggen en hoe de beurs werkt? Tijdens deze online lessenreeks geeft Rebus Academy een antwoord op deze vragen en veel meer. Op een toegankelijke manier wordt jouw financiële geletterdheid bijgeschaafd en begeleiden we je in de wondere wereld van de beurs.

Meer info

Start to Art

In deze lessenreeks ontdek je de wereld van de hedendaagse kunst in al zijn facetten. We staan stil bij de stromingen in de hedendaagse kunst en leren je de verschillende figuren kennen die de kunstwereld bevolken.

Meer info

Getuigenissen


This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Julienne
Hallo, Ik wou U alleen even laten weten dat Nori goed geslaagd was voor fysica (13) en statistiek (14).Nogmaals hartelijk bedankt voor al de moeite die U gedaan heeft om deze lessen voor haar te regelen. Julienne, 1ste bachelor logopedie
Laurent
Ik wou bedanken voor de hulp! Mijn punten waren schitterend. Ik heb 15 voor statistiek, 12 voor productie en logistiek, 17 voor marketing,19 voor bedrijfsfinanciering en 14 voor BIS. Zou u dit kunnen doorsturen naar mijn repetitoren?Laurent, 2de bachelor Handelsingenieur
Patricia
Beste Jan,Ik wou nog, beter laat dan nooit, melden dat ik erdoor ben geraakt op mijn eerste jaar. Ik heb een 8 gehaald op statistiek en dat was genoeg...Ik kijk er alvast naar uit om nooit meer statistiek te hebben!Bedank Stefan voor mij! Patricia, 1ste bachelor communicatiewetenschappen
Caroline
Dag Filiep! Juist om te zeggen dat ik erdoor ben voor het examen BIS, ik heb een 11 behaald. Dus bedankt voor uw hulp! Groetjes, Caroline - 2de bachelor TEW
Chloé VD
Beste Paul en iedereen bij Rebus, mijn excuses dat ik deze mail maar zo laat kan sturen maar ik ben pas terug van vakantie met mijn vrijwilligerswerk. Ik ben blij jullie mee te kunnen delen dat ik geslaagd ben voor het toelatingsexamen!
CarolineToelatingsexamen geneeskunde
Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: IK BEN GESLAAGD!!!!!!!! Ik heb nog nooit zo hard gegild toen ik de resultaten zag! Drie maanden vakantie: ik kom eraan!Ik zou Rebus graag bedanken voor al de hulp.
Vincent C.
Mijn goede resultaat is zeker en vast mede te danken aan de uitstekende bijlessen...
Elisa L.
Ik heb in juni mijn bachelordiploma gehaald met onderscheiding. Ik wil je daarvoor nog eens bedanken want zonder de goede hulp en het vertrouwen van Rebus was mij dit zeker niet gelukt!
Vincent VdB
Leren leren heeft mij echt geholpen. Onderscheiding is het resultaat!