Stresstraining

Slecht slapen, piekeren, misschien zelfs geen eetlust of andere klachten? Stress uit zich op allerlei manieren. We hollen van hier naar daar, en weer terug. Met onze stresstraining leren we je hierbij stilstaan en er mee omgaan.

Werkwijze

In deze workshop buigen we ons over het thema stress. Samen gaan we aan het werk om zowel in denken, doen en voelen een gamma aan tips te verzamelen én toe te passen op jezelf. Enkele topics die aan bod komen zijn:

 • Relaxatietechnieken
 • Hoe problemen analyseren?
 • Timemanagement
 • Hoe omgaan met piekergedachten?
 • Van moeten naar willen
 • Durf jij soms weleens negatief denken? Hoe leer je je gedachten realistisch maken?
 • Hoe meer op jezelf vertrouwen?
 • Hoe houd je je lichaam in een goede conditie zodat het beter om kan met stress?
 • … en nog veel meer!

Deze training duurt in totaal acht uur en bestaat uit vier sessies van telkens 2u. We gaan actief aan de slag en maken een actieplan op jouw maat.

Interesse in deze opleiding?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen je meteen verder!

  Waar wil je dit volgen?

  Vraag en antwoord


  Deze trainingen worden verzorgd door één van onze psychologen. Zij hebben aantoonbare ervaring met het behandelen van dergelijke problematieken. Je mag er dus op rekenen dat je bij Rebus in goede handen bent.

  Getuigenissen


  This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

  Julienne
  Hallo, Ik wou U alleen even laten weten dat Nori goed geslaagd was voor fysica (13) en statistiek (14).Nogmaals hartelijk bedankt voor al de moeite die U gedaan heeft om deze lessen voor haar te regelen. Julienne, 1ste bachelor logopedie
  Laurent
  Ik wou bedanken voor de hulp! Mijn punten waren schitterend. Ik heb 15 voor statistiek, 12 voor productie en logistiek, 17 voor marketing,19 voor bedrijfsfinanciering en 14 voor BIS. Zou u dit kunnen doorsturen naar mijn repetitoren?Laurent, 2de bachelor Handelsingenieur
  Patricia
  Beste Jan,Ik wou nog, beter laat dan nooit, melden dat ik erdoor ben geraakt op mijn eerste jaar. Ik heb een 8 gehaald op statistiek en dat was genoeg...Ik kijk er alvast naar uit om nooit meer statistiek te hebben!Bedank Stefan voor mij! Patricia, 1ste bachelor communicatiewetenschappen
  Caroline
  Dag Filiep! Juist om te zeggen dat ik erdoor ben voor het examen BIS, ik heb een 11 behaald. Dus bedankt voor uw hulp! Groetjes, Caroline - 2de bachelor TEW
  Chloé VD
  Beste Paul en iedereen bij Rebus, mijn excuses dat ik deze mail maar zo laat kan sturen maar ik ben pas terug van vakantie met mijn vrijwilligerswerk. Ik ben blij jullie mee te kunnen delen dat ik geslaagd ben voor het toelatingsexamen!
  CarolineToelatingsexamen geneeskunde
  Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: IK BEN GESLAAGD!!!!!!!! Ik heb nog nooit zo hard gegild toen ik de resultaten zag! Drie maanden vakantie: ik kom eraan!Ik zou Rebus graag bedanken voor al de hulp.
  Vincent C.
  Mijn goede resultaat is zeker en vast mede te danken aan de uitstekende bijlessen...
  Elisa L.
  Ik heb in juni mijn bachelordiploma gehaald met onderscheiding. Ik wil je daarvoor nog eens bedanken want zonder de goede hulp en het vertrouwen van Rebus was mij dit zeker niet gelukt!
  Vincent VdB
  Leren leren heeft mij echt geholpen. Onderscheiding is het resultaat!