Bijles wiskunde

Voor secundair onderwijs

Heb je onvoldoende inzicht in de te kennen leerstof voor wiskunde? Begrijp je de theorie wel, maar kan je ze niet toepassen in de oefeningen? Dan helpen onze individuele bijlessen voor de verschillende soorten wiskunde je (terug) op de goede weg.

Werkwijze

We organiseren onze individuele bijlessen op maat van de studenten en houden rekening met de specifieke noden. We behandelen per sessie een onderdeel van de leerstof, dit met aandacht voor inzicht en praktische oefeningen. Via examensimulaties, op basis van examenvragen van de vorige jaren, bereiden we je voor op het echte examen. Liefst werken we met een weeksysteem, omdat je die regelmaat nodig hebt om de leerstof echt goed te verwerken. Een crash course is niet efficiënt.

Wij werken steeds op maat van jou en jouw noden. In overleg met de lesgevers wordt de leerstof voorbereid en behandeld tijdens de verschillende bijlessen. Inzicht en oefeningen staan centraal.

Na iedere sessie vult de lesgever een evaluatieformulier in. Zo houden we je vooruitgang goed bij en kunnen we, samen met je ouders, makkelijk het verloop van de bijlessen opvolgen.

Wanneer?

Leerlingen uit het secundair onderwijs kunnen bij ons zowel tijdens het schooljaar als tijdens de vakanties terecht. Dit op woensdagnamiddag of tijdens het weekend. We werken steeds met studiepakketten van 10, 20, 30 of 40 uur individuele bijles.

Onze manier van werken garandeert structuur en een regelmatige opvolging, zodat onmiddellijk kan worden bijgeschaafd als dat nodig is.

Kostprijs

Een overzicht van de kostprijs voor bijlessen wiskunde secundair onderwijs kan je opvragen via het invulformulier op deze pagina, we sturen je dan onmiddellijk alle info. Er kan ook steeds een vrijblijvende afspraak gemaakt worden om samen de beste aanpak te bekijken.

Niet tevreden, geld terug!

Wie niet tevreden is over de bijles kan de begeleiding tot en met het derde lesuur stopzetten. Je krijgt dan de niet opgenomen uren volledig terugbetaald. Onze 30 jaar ervaring met bijna 10.000 studenten leert ons dat ouders en leerlingen tevreden zijn over onze aanpak en onze lesgevers. We vertrouwen er dan ook op dat we de studiebegeleiding aanbieden die je nodig hebt.

Onze lesgevers

Wij werken enkel met professionele lesgevers om de kwaliteit van onze studiebegeleiding te garanderen. Je wordt begeleid door vakspecialisten die minstens een universitaire onderscheiding hebben en die ervaring hebben in het lesgeven.

Voor de meeste vakken zijn er meerdere lesgevers beschikbaar, daarom krijg je telkens de begeleider die het best bij jouw situatie en achtergrond aansluit. We geloven dat een goede ‘klik’ met je lesgever nóg betere resultaten oplevert. Een persoonlijke aanpak werkt!

Leren leren?

Heb je ook nood aan een betere studiemethode? Dan is onze training leren leren misschien iets voor jou. De cursus is gebaseerd op wetenschappelijke studies en 30 jaar ervaring.

Interesse in bijles wiskunde?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen je meteen verder!

  Waar wil je dit volgen?

  Getuigenissen


  This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

  Bart D.
  Jan, Mijn herexamens zijn goed verlopen en ben dus ook geslaagd voor mijn 1e jaar burgerlijk ingenieur.Mijn punten waren als volgt: wijsbegeerte: 8, elektriciteit & magnetisme: 12, analyse II: 13, algebra: 13, thermodynamica: 14, chemie: 16
  Julienne
  Hallo, Ik wou U alleen even laten weten dat Nori goed geslaagd was voor fysica (13) en statistiek (14).Nogmaals hartelijk bedankt voor al de moeite die U gedaan heeft om deze lessen voor haar te regelen. Julienne, 1ste bachelor logopedie
  Laurent
  Ik wou bedanken voor de hulp! Mijn punten waren schitterend. Ik heb 15 voor statistiek, 12 voor productie en logistiek, 17 voor marketing,19 voor bedrijfsfinanciering en 14 voor BIS. Zou u dit kunnen doorsturen naar mijn repetitoren?Laurent, 2de bachelor Handelsingenieur
  Patricia
  Beste Jan,Ik wou nog, beter laat dan nooit, melden dat ik erdoor ben geraakt op mijn eerste jaar. Ik heb een 8 gehaald op statistiek en dat was genoeg...Ik kijk er alvast naar uit om nooit meer statistiek te hebben!Bedank Stefan voor mij! Patricia, 1ste bachelor communicatiewetenschappen
  Caroline
  Dag Filiep! Juist om te zeggen dat ik erdoor ben voor het examen BIS, ik heb een 11 behaald. Dus bedankt voor uw hulp! Groetjes, Caroline - 2de bachelor TEW
  Chloé VD
  Beste Paul en iedereen bij Rebus, mijn excuses dat ik deze mail maar zo laat kan sturen maar ik ben pas terug van vakantie met mijn vrijwilligerswerk. Ik ben blij jullie mee te kunnen delen dat ik geslaagd ben voor het toelatingsexamen!
  Bernard P.
  Ik wil jullie hierbij melden dat onze zoon Thomas een A-attest behaald heeft in de richting wiskunde-wetenschappen, 5de jaar. Mede dankzij jullie hulp heeft hij de onvoldoendes voor wiskunde en scheikunde kunnen wegwerken!
  CarolineToelatingsexamen geneeskunde
  Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: IK BEN GESLAAGD!!!!!!!! Ik heb nog nooit zo hard gegild toen ik de resultaten zag! Drie maanden vakantie: ik kom eraan!Ik zou Rebus graag bedanken voor al de hulp.
  Vincent C.
  Mijn goede resultaat is zeker en vast mede te danken aan de uitstekende bijlessen...
  Elisa L.
  Ik heb in juni mijn bachelordiploma gehaald met onderscheiding. Ik wil je daarvoor nog eens bedanken want zonder de goede hulp en het vertrouwen van Rebus was mij dit zeker niet gelukt!