Bijles scheikunde

Voor secundair onderwijs

Heb je onvoldoende inzicht in de te kennen leerstof voor scheikunde? Begrijp je de theorie wel, maar kan je die niet toepassen in de oefeningen? Dan helpen onze individuele bijlessen je (terug) op weg. We hebben voor alle scheikunde vakken specialisten in huis je die klaarstomen voor de examens.

Werkwijze

De bijlessen worden individueel gegeven. Hierbij werken we op maat van de leerling en houden we rekening met de specifieke noden. We behandelen per sessie een onderdeel van de leerstof, met aandacht voor inzicht en praktische oefeningen. We bereiden de student optimaal voor op het examen.

Tijdens het schooljaar werken we met studiepakketten van 10, 20, 30 of 40 uren. We werken graag met een korte opvolging, zo kunnen we tijdig bijsturen waar nodig en is een grondige evaluatie mogelijk.

Na iedere sessie vult de lesgever een evaluatieformulier in. Ouders en studenten krijgen deze evaluatierapporten doorgestuurd en kunnen deze samen met ons en de lesgever bespreken.

Kostprijs

Een overzicht van de kostprijs voor bijlessen scheikunde secundair onderwijs kan je opvragen via het invulformulier op deze pagina, we sturen je dan onmiddellijk alle info. Er kan ook steeds een vrijblijvende afspraak gemaakt worden om samen de beste aanpak te bekijken.

Ben je een student in het hoger onderwijs? Check dan onze bijlessen scheikunde voor hoger onderwijs en vul op die pagina het contactformulier in.

Onze lesgevers

Bij een individuele studiebegeleiding worden de studenten begeleid door professionele lesgevers. Ze weten hoe ze moeten lesgeven en hebben minstens een universitaire onderscheiding. Voor de meeste vakken zijn er meerdere specialisten beschikbaar, daarom krijgt de student telkens de begeleider die het best bij zijn/haar situatie aansluit. Een goed contact met de lesgever vinden we immers erg belangrijk bij individuele bijlessen.

Leren leren?

Een betere studiemethode nodig? Dan is onze training leren leren misschien iets voor jou. De cursus is gebaseerd op wetenschappelijke studies en 30 jaar ervaring.

Interesse in bijles scheikunde?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen je meteen verder!

    Waar wil je dit volgen?

    Getuigenissen


    This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.