Bijles Wiskunde voor Economen

Voor hoger onderwijs


Wiskunde voor Economen

Wiskunde voor Economen is traditioneel hét buisvak van de TEW’ers en de EW’ers.

Tijdens het tweede semester zal Rebus in Leuven groepslessen aanbieden voor Wiskunde voor Economen.

Hieronder vind je meer informatie.

Groepslessen

Tijdens het tweede semester van academiejaar 2023-2024 bieden we in Leuven groepslessen aan voor Wiskunde voor Economen voor TEW’ers en EW’ers. Tijdens deze groepslessen zal de volledige cursus doorlopen worden in 17 uur. Daarnaast zal er een herhalingsles en vragenuurtje (5uur) zijn in de blokweek. In totaal is er dus 22 uur les. De lessen zullen doorgaan met Willy, onze expert op dit gebied.

De lessen zullen doorgaan met Willy, onze expert op dit gebied.

De groepslessen vangen aan eind februari 2024 en gaan door in onze lokalen in Leuven.

De planning:

Lessen: 17uur in totaal

 • Maandag 26 februari van 16u30 – 18u00
 • Woensdag 06 maart van 16u30 – 18u00
 • Maandag 11 maart van 16u30 – 18u00
 • Woensdag 20 maart van 16u30 – 18u00
 • Maandag 25 maart van 16u30 – 18u00
 • Maandag 15 april van 16u30 – 18u00
 • Maandag 22 april van 16u30 – 18u00
 • Maandag 29 april van 16u30 – 18u00
 • Woensdag 8 mei van 16u30 – 18u00
 • Maandag 13 mei van 16u30 – 18u00
 • Maandag 20 mei van 16u30 – 18u00

Herhalingsles + vragensessies (proef)examen: 5u (in samenspraak met de studenten in te plannen)

Tijdens de les worden zowel de theoretische principes uitgelegd als voorbeeldvragen behandeld. Het is ook belangrijk dat je tijdens de lessenreeks de opgegeven oefeningen voorbereidt.

  Meer informatie

  Voor meer informatie of om je in te schrijven, vul je het formulier op deze pagina in, of kun je ons contacteren op info@rebus.be of op 016 20 42 93.

  Andere wiskunde-vakken

  Voor individuele bijles of bijles voor andere wiskunde-vakken kun je terecht op deze pagina.

  Interesse in bijles Wiskunde voor economen?

  Vul onderstaand formulier in en wij helpen je meteen verder!

   Waar wil je dit volgen?

   Getuigenissen


   This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

   Julienne
   Hallo, Ik wou U alleen even laten weten dat Nori goed geslaagd was voor fysica (13) en statistiek (14).Nogmaals hartelijk bedankt voor al de moeite die U gedaan heeft om deze lessen voor haar te regelen. Julienne, 1ste bachelor logopedie
   Laurent
   Ik wou bedanken voor de hulp! Mijn punten waren schitterend. Ik heb 15 voor statistiek, 12 voor productie en logistiek, 17 voor marketing,19 voor bedrijfsfinanciering en 14 voor BIS. Zou u dit kunnen doorsturen naar mijn repetitoren?Laurent, 2de bachelor Handelsingenieur
   Patricia
   Beste Jan,Ik wou nog, beter laat dan nooit, melden dat ik erdoor ben geraakt op mijn eerste jaar. Ik heb een 8 gehaald op statistiek en dat was genoeg...Ik kijk er alvast naar uit om nooit meer statistiek te hebben!Bedank Stefan voor mij! Patricia, 1ste bachelor communicatiewetenschappen
   Caroline
   Dag Filiep! Juist om te zeggen dat ik erdoor ben voor het examen BIS, ik heb een 11 behaald. Dus bedankt voor uw hulp! Groetjes, Caroline - 2de bachelor TEW
   Chloé VD
   Beste Paul en iedereen bij Rebus, mijn excuses dat ik deze mail maar zo laat kan sturen maar ik ben pas terug van vakantie met mijn vrijwilligerswerk. Ik ben blij jullie mee te kunnen delen dat ik geslaagd ben voor het toelatingsexamen!
   CarolineToelatingsexamen geneeskunde
   Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: IK BEN GESLAAGD!!!!!!!! Ik heb nog nooit zo hard gegild toen ik de resultaten zag! Drie maanden vakantie: ik kom eraan!Ik zou Rebus graag bedanken voor al de hulp.
   Vincent C.
   Mijn goede resultaat is zeker en vast mede te danken aan de uitstekende bijlessen...
   Elisa L.
   Ik heb in juni mijn bachelordiploma gehaald met onderscheiding. Ik wil je daarvoor nog eens bedanken want zonder de goede hulp en het vertrouwen van Rebus was mij dit zeker niet gelukt!
   Vincent VdB
   Leren leren heeft mij echt geholpen. Onderscheiding is het resultaat!