Bijlessen hogeschool en universiteit

Krijg je onvoldoende inzicht in de stof? Of begrijp je de theorie wel, maar kan je ze niet toepassen in oefeningen? Via onze bijlessen hogeschool en universiteit verhoog je je slaagkansen aanzienlijk.

Werkwijze

Voor de individuele bijlessen werken we op maat van de student en we houden rekening met specifieke noden. Daarom worden onze bijlessen individueel gegeven. Je behandelt per sessie een onderdeel van de leerstof, met aandacht voor inzicht en praktische oefeningen. Via examensimulaties, op basis van examenvragen van de vorige jaren, bereid je je voor op het echte examen. Liefst werken we met een weeksysteem, omdat je die regelmaat nodig hebt om de leerstof echt goed te verwerken. Een crash course is niet efficiënt.

Tijdens het academiejaar werken wij met semestercontracten. Naargelang het aantal vakken waarvoor je bijles wenst en naargelang de problemen die je ermee ondervindt, kies je voor een begeleiding van 1, 2, 3 of 4 uur per week. Voor studenten met een wekensysteem, of tijdens de zomermaanden, werken we met studiepakketten van 10, 20, 30 of 40 uren. Deze manier van werken garandeert een korte opvolging, leidt tot bijsturing waar nodig en maakt een grondige evaluatie mogelijk.

Na iedere sessie vult onze lesgever een evaluatieformulier in. Zo houden we je vooruitgang in de gaten en kunnen we, samen met je ouders, makkelijk opvolgen wat er in de lessen gebeurt. Ouders en studenten kunnen deze evaluatierapporten steeds online raadplegen en samen met ons en de lesgever bespreken.

Kostprijs bijlessen hogeschool en universiteit

Een overzicht van de kostprijs kan je per mail opvragen via info@rebus.be. Kom ook zeker eens lang voor een vrijblijvend gesprek om samen te kijken welke aanpak voor jou kan werken.

Niet tevreden, geld terug!

Onze 30 jaar ervaring leert ons dat ouders en leerlingen tevreden zijn over onze aanpak en onze lesgevers. We hebben alle vertrouwen in de hoge kwaliteit van Rebus en daarom bieden wij aan iedere student een kwaliteitsgarantie aan: wie niet tevreden is over de bijles tot aan het derde lesuur kan de begeleiding stopzetten. Wij storten dan de niet opgenomen uren volledig terug.

Onze lesgevers

Bij een individuele studiebegeleiding word je begeleid door professionele lesgevers. Ze hebben minstens een universitaire onderscheiding en weten hoe ze moeten lesgeven. Voor de meeste vakken zijn er meerdere specialisten beschikbaar en zoeken we naar de begeleider die het best bij jouw situatie aansluit. Een goed contact met je lesgever vinden we immers erg belangrijk bij individuele bijlessen.

Leren leren?

Heb je geen inhoudelijke vragen, maar eerder nood aan een betere studiemethode? We bieden ook een training leren leren aan. Onze cursus is gebaseerd op wetenschappelijke studies en 30 jaar ervaring. Klik hier voor meer info over onze “leren leren” training.

Interesse in deze opleiding?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen je meteen verder!

  Waar wil je dit volgen?

  Vraag en antwoord


  Individueel. Op die manier kunnen we optimaal inspelen op jouw specifieke noden en situatie.

  Getuigenissen


  This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

  Bart D.
  Jan, Mijn herexamens zijn goed verlopen en ben dus ook geslaagd voor mijn 1e jaar burgerlijk ingenieur.Mijn punten waren als volgt: wijsbegeerte: 8, elektriciteit & magnetisme: 12, analyse II: 13, algebra: 13, thermodynamica: 14, chemie: 16
  Julienne
  Hallo, Ik wou U alleen even laten weten dat Nori goed geslaagd was voor fysica (13) en statistiek (14).Nogmaals hartelijk bedankt voor al de moeite die U gedaan heeft om deze lessen voor haar te regelen. Julienne, 1ste bachelor logopedie
  Laurent
  Ik wou bedanken voor de hulp! Mijn punten waren schitterend. Ik heb 15 voor statistiek, 12 voor productie en logistiek, 17 voor marketing,19 voor bedrijfsfinanciering en 14 voor BIS. Zou u dit kunnen doorsturen naar mijn repetitoren?Laurent, 2de bachelor Handelsingenieur
  Patricia
  Beste Jan,Ik wou nog, beter laat dan nooit, melden dat ik erdoor ben geraakt op mijn eerste jaar. Ik heb een 8 gehaald op statistiek en dat was genoeg...Ik kijk er alvast naar uit om nooit meer statistiek te hebben!Bedank Stefan voor mij! Patricia, 1ste bachelor communicatiewetenschappen
  Caroline
  Dag Filiep! Juist om te zeggen dat ik erdoor ben voor het examen BIS, ik heb een 11 behaald. Dus bedankt voor uw hulp! Groetjes, Caroline - 2de bachelor TEW
  Chloé VD
  Beste Paul en iedereen bij Rebus, mijn excuses dat ik deze mail maar zo laat kan sturen maar ik ben pas terug van vakantie met mijn vrijwilligerswerk. Ik ben blij jullie mee te kunnen delen dat ik geslaagd ben voor het toelatingsexamen!
  Bernard P.
  Ik wil jullie hierbij melden dat onze zoon Thomas een A-attest behaald heeft in de richting wiskunde-wetenschappen, 5de jaar. Mede dankzij jullie hulp heeft hij de onvoldoendes voor wiskunde en scheikunde kunnen wegwerken!
  CarolineToelatingsexamen geneeskunde
  Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: IK BEN GESLAAGD!!!!!!!! Ik heb nog nooit zo hard gegild toen ik de resultaten zag! Drie maanden vakantie: ik kom eraan!Ik zou Rebus graag bedanken voor al de hulp.
  Vincent C.
  Mijn goede resultaat is zeker en vast mede te danken aan de uitstekende bijlessen...
  Elisa L.
  Ik heb in juni mijn bachelordiploma gehaald met onderscheiding. Ik wil je daarvoor nog eens bedanken want zonder de goede hulp en het vertrouwen van Rebus was mij dit zeker niet gelukt!