Bijlessen hogeschool en universiteit

Krijg je onvoldoende inzicht in de leerstof? Of begrijp je de theorie wel, maar kan je die niet toepassen in de oefeningen? Via onze bijlessen verhoog je je slaagkansen aanzienlijk.

Werkwijze

Voor de individuele bijlessen werken we op maat van de student en houden we rekening met specifieke noden. Daarom worden onze bijlessen individueel gegeven. Je behandelt per sessie een onderdeel van de leerstof, met aandacht voor inzicht en praktische oefeningen. Via examensimulaties, op basis van examenvragen van de vorige jaren, bereid je je voor op het echte examen. Liefst werken we met een weeksysteem, omdat je die regelmaat nodig hebt om de leerstof echt goed te verwerken. Een crash course is niet efficiënt.

Tijdens het academiejaar werken wij met semestercontracten. Naargelang het aantal vakken waarvoor je bijles wenst en naargelang de problemen die je ermee ondervindt, kies je voor een begeleiding van 1, 2, 3 of 4 uur per week. Voor studenten met een wekensysteem, of tijdens de zomermaanden, werken we met studiepakketten van 10, 20, 30 of 40 uren. Deze manier van werken garandeert een korte opvolging, leidt tot bijsturing waar nodig en maakt een grondige evaluatie mogelijk.

Na iedere sessie vult onze lesgever een evaluatieformulier in. Zo houden we je vooruitgang in de gaten en kunnen we, samen met je ouders, makkelijk opvolgen wat er in de lessen gebeurt. Ouders en studenten kunnen deze evaluatierapporten steeds online raadplegen en samen met ons en de lesgever bespreken.

Kostprijs bijlessen hogeschool en universiteit

Een overzicht van de kostprijs kan je opvragen via het invulformulier hiernaast, je krijgt onmiddellijk alle info doorgestuurd. Maak gerust een vrijblijvende afspraak om samen te kijken welke aanpak voor jou kan werken.

Niet tevreden, geld terug!

Onze 30 jaar ervaring leert ons dat ouders en leerlingen tevreden zijn over onze aanpak en onze lesgevers. We hebben alle vertrouwen in de hoge kwaliteit van Rebus en daarom bieden wij aan iedere student een kwaliteitsgarantie aan: wie niet tevreden is over de bijles kan tot aan het derde lesuur de begeleiding stopzetten. Wij storten dan de niet opgenomen uren volledig terug. (Deze garantie geldt alleen bij 12-weken pakketten.)

Onze lesgevers

Bij een individuele studiebegeleiding word je begeleid door professionele lesgevers. Ze hebben minstens een universitaire onderscheiding en weten hoe ze moeten lesgeven. Voor de meeste vakken zijn er meerdere specialisten beschikbaar en zoeken we naar de begeleider die het best bij jouw situatie aansluit. Een goed contact met je lesgever vinden we immers erg belangrijk bij individuele bijlessen.

Vakken

We bieden bijlessen aan voor alle vakken van de hogeschool en universiteit. Hieronder een overzicht van de vakken waarvoor we het vaakst bijles geven aan studenten uit het hoger onderwijs. Staat het vak waarvoor jij bijles nodig hebt er niet tussen? Neem dan contact op via het formulier op deze pagina of via info@rebus.be, we kunnen je zeker verder helpen.

Leren leren?

Heb je ook nood aan een betere studiemethode? We bieden ook een training leren leren aan. Onze cursus is gebaseerd op wetenschappelijke studies en 30 jaar ervaring. Klik hier voor meer info over onze “leren leren” training.

Interesse in deze opleiding?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen je meteen verder!

    Waar wil je dit volgen?

    Vraag en antwoord


    Individueel. Op die manier kunnen we optimaal inspelen op jouw specifieke noden en situatie.

    Getuigenissen


    This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.