Bijles statistiek

Voor hoger onderwijs

Heb je onvoldoende inzicht in de te kennen leerstof voor statistiek? Begrijp je de theorie wel, maar kan je ze niet toepassen in oefeningen? Dan helpen onze individuele bijlessen je (terug) op de goede weg. We hebben voor alle vakken statistiek specialisten in huis die je klaarstomen voor je examens.

Soorten bijles statistiek

Hieronder een overzicht van de verschillende soorten statistiek waarvoor wij bijlessen aanbieden. Vind je niet wat je zoekt? Neem dan contact op via het invulformulier op deze pagina.

 • Bedrijfsstatistiek
 • Data-analyse
 • Inleiding tot de statistiek
 • Kansrekenen
 • Sociale statistiek
 • Statistiek
 • Statistiek voor pedagogen
 • Statistiek voor psychologen I
 • Statistiek voor psychologen II
 • Statistiek voor psychologen IV
 • Werkwijze

  De bijlessen worden individueel gegeven. Hierbij werken we op maat van de student en houden we rekening met de specifieke noden. We behandelen per sessie een onderdeel van de leerstof, met aandacht voor inzicht en praktische oefeningen. We bereiden je optimaal voor op het examen. We werken met een weeksysteem, omdat je die regelmaat nodig hebt om de leerstof echt goed te verwerken. Een crash course is niet efficiënt.

  Tijdens het academiejaar werken we met semestercontracten. Naargelang het aantal vakken waarvoor je bijles wenst en naargelang de problemen die je ondervindt, kies je voor een begeleiding van 1, 2, 3 of 4 uur per week. Deze manier van werken garandeert een korte opvolging, leidt tot bijsturing waar nodig en maakt een grondige evaluatie mogelijk.

  Tijdens de tweede zittijd werken we met studiepakketten van 10, 20, 30 of 40 uren.

  Na iedere les vult de lesgever een evaluatieformulier in. Zo houden we je vooruitgang in de gaten en kunnen we, samen met je ouders, makkelijk opvolgen wat er in de lessen gebeurt. Ouders en studenten krijgen deze evaluatierapporten doorgestuurd en kunnen deze samen met ons en de lesgever bespreken.

  Kostprijs

  Een overzicht van de kostprijs voor bijlessen statistiek kan je opvragen via het invulformulier op deze pagina, we sturen je dan onmiddellijk alle info. Er kan ook steeds een vrijblijvende afspraak gemaakt worden om samen de beste aanpak te bekijken.

  Niet tevreden, geld terug!

  Onze 30 jaar ervaring leert ons dat ouders en studenten tevreden zijn over onze aanpak en onze lesgevers. We hebben alle vertrouwen in de hoge kwaliteit van Rebus en daarom bieden wij een kwaliteitsgarantie aan: wie niet tevreden is over de bijles kan tot aan het derde lesuur de begeleiding stopzetten. Wij storten dan de niet opgenomen uren volledig terug. (Deze garantie geldt alleen bij 12-weken pakketten.)

  Onze lesgevers

  Wij werken enkel met professionele lesgevers om de kwaliteit van onze studiebegeleiding te garanderen. Je wordt begeleid door vakspecialisten die minstens een universitaire onderscheiding hebben en die ervaring hebben in het lesgeven.

  Voor de meeste vakken zijn er meerdere lesgevers beschikbaar, daarom krijg je telkens de begeleider die het best bij jouw situatie en achtergrond aansluit. We geloven dat een goede ‘klik’ met je lesgever nóg betere resultaten oplevert. Een persoonlijke aanpak werkt!

  Leren leren?

  Een betere studiemethode nodig? Dan is onze training leren leren misschien iets voor jou. De cursus is gebaseerd op wetenschappelijke studies en 30 jaar ervaring.

  Interesse in bijles statistiek?

  Vul onderstaand formulier in en wij helpen je meteen verder!

   Waar wil je dit volgen?

   Voor welk vak heb je bijles nodig?

   Getuigenissen


   This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.