Bijles statistiek

Dit semester organiseert Rebus groepslessen statistiek 1 voor psychologen.

Statistiek voor psychologen


De statistiek van Van Mechelen, voer voor nachtmerries voor menig student psychologie aan de KU Leuven.

In het eerste semester zal Rebus weer groepslessen statistiek voor psychologen organiseren voor statistiek 1. Deze lessen zullen de gehele te kennen leerstof omvatten, en doorgaan in groepen van 3 tot 8 studenten.

Hieronder vind je meer informatie:

Statistiek

Tijdens de tweede zit van academiejaar 2019-20 zal onze lesgever Maria weer groepslessen statistiek 1 voor psychologen geven.
De volledige cursus zal doorlopen worden gedurende 9 afspraken van 4 uur.
In totaal is er dus 36 uur les.

  • Vrijdag 24 juli van 8u30 tot 12u30
  • Maandag 27 juli van 8u30 tot 12u30
  • Woensdag 29 juli van 8u30 tot 12u30
  • Vrijdag 31 juli van 8u30 tot 12u30
  • Maandag 3 augustus van 8u30 tot 12u30
  • Woensdag 5 augustus van 8u30 tot 12u30
  • Vrijdag 7 augustus van 8u30 tot 12u30
  • Maandag 10 augustus van 8u30 tot 12u30
  • Woensdag 12 augustus van 8u30 tot 12u30

Tijdens de les worden zowel de theoretische principes uitgelegd als oefeningen behandeld. De laatste les bestaat uit examenvragen en een proefexamen. Het is ook zeer belangrijk dat de studenten tijdens de lessenreeks de opgegeven oefeningen voorbereiden.

Meer informatie

Voor meer informatie of om je in te schrijven, vul je het formulier op deze pagina in, of kun je ons contacteren op info@rebus.be of op 016 20 42 93.

Interesse in bijles statistiek?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen je meteen verder!

Waar wil je dit volgen?

Getuigenissen


This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Bart D.
Jan, Mijn herexamens zijn goed verlopen en ben dus ook geslaagd voor mijn 1e jaar burgerlijk ingenieur.Mijn punten waren als volgt: wijsbegeerte: 8, elektriciteit & magnetisme: 12, analyse II: 13, algebra: 13, thermodynamica: 14, chemie: 16
Julienne
Hallo, Ik wou U alleen even laten weten dat Nori goed geslaagd was voor fysica (13) en statistiek (14).Nogmaals hartelijk bedankt voor al de moeite die U gedaan heeft om deze lessen voor haar te regelen. Julienne, 1ste bachelor logopedie
Laurent
Ik wou bedanken voor de hulp! Mijn punten waren schitterend. Ik heb 15 voor statistiek, 12 voor productie en logistiek, 17 voor marketing,19 voor bedrijfsfinanciering en 14 voor BIS. Zou u dit kunnen doorsturen naar mijn repetitoren?Laurent, 2de bachelor Handelsingenieur
Patricia
Beste Jan,Ik wou nog, beter laat dan nooit, melden dat ik erdoor ben geraakt op mijn eerste jaar. Ik heb een 8 gehaald op statistiek en dat was genoeg...Ik kijk er alvast naar uit om nooit meer statistiek te hebben!Bedank Stefan voor mij! Patricia, 1ste bachelor communicatiewetenschappen
Caroline
Dag Filiep! Juist om te zeggen dat ik erdoor ben voor het examen BIS, ik heb een 11 behaald. Dus bedankt voor uw hulp! Groetjes, Caroline - 2de bachelor TEW
Chloé VD
Beste Paul en iedereen bij Rebus, mijn excuses dat ik deze mail maar zo laat kan sturen maar ik ben pas terug van vakantie met mijn vrijwilligerswerk. Ik ben blij jullie mee te kunnen delen dat ik geslaagd ben voor het toelatingsexamen!
Bernard P.
Ik wil jullie hierbij melden dat onze zoon Thomas een A-attest behaald heeft in de richting wiskunde-wetenschappen, 5de jaar. Mede dankzij jullie hulp heeft hij de onvoldoendes voor wiskunde en scheikunde kunnen wegwerken!
CarolineToelatingsexamen geneeskunde
Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: IK BEN GESLAAGD!!!!!!!! Ik heb nog nooit zo hard gegild toen ik de resultaten zag! Drie maanden vakantie: ik kom eraan!Ik zou Rebus graag bedanken voor al de hulp.
Vincent C.
Mijn goede resultaat is zeker en vast mede te danken aan de uitstekende bijlessen...
Elisa L.
Ik heb in juni mijn bachelordiploma gehaald met onderscheiding. Ik wil je daarvoor nog eens bedanken want zonder de goede hulp en het vertrouwen van Rebus was mij dit zeker niet gelukt!