Bijles Hogere Wiskunde

Voor hoger onderwijs


Hogere Wiskunde

Hogere Wiskunde is traditioneel hét buisvak van de handelsingenieurs.

Tijdens het eerste semester zal Rebus in Leuven groepslessen aanbieden voor Hogere Wiskunde 1.

Hieronder vind je meer informatie.

Groepslessen

Tijdens het eerste semester van academiejaar 2022-23 bieden we groepslessen aan voor Hogere Wiskunde 1 voor handelsingenieurs. Tijdens deze groepslessen zal de volledige cursus doorlopen worden in 18 uur.
Daarnaast zal er een simulatie-examen (3 uur) en een vragenuurtje zijn in de blokweek. In totaal is er dus 22 uur les.

De lessen zullen doorgaan met Willy, onze expert op dit gebied.

De groepslessen vangen aan vanaf half oktober 2022 en gaan door in onze lokalen in Leuven.

 • maandag 24/10 van 18u15 – 20u15
 • maandag 31/10 van 18u15 – 20u15
 • maandag 07/11 van 18u15 – 20u15
 • maandag 14/11 van 18u15 – 20u15
 • maandag 21/11 van 18u15 – 20u15
 • maandag 28/11 van 18u15 – 20u15
 • maandag 05/12 van 18u15 – 20u15
 • maandag 12/12 van 18u15 – 20u15
 • maandag 19/12 van 18u15 – 20u15
 • De data van het simulatie-examen en vragenuurtje worden ingepland in functie van het examen

Tijdens de les worden zowel de theoretische principes uitgelegd als voorbeeldvragen behandeld. Het is ook belangrijk dat je tijdens de lessenreeks de opgegeven oefeningen voorbereidt.

Meer informatie

Voor meer informatie of om je in te schrijven, vul je het formulier op deze pagina in, of kun je ons contacteren op info@rebus.be of op 016 20 42 93.

Andere wiskunde

Voor individuele bijles of bijles voor andere wiskunde-vakken kun je terecht op deze pagina.

Interesse in bijles Hogere Wiskunde?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen je meteen verder!

  Waar wil je dit volgen?

  Getuigenissen


  This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

  Bart D.
  Jan, Mijn herexamens zijn goed verlopen en ben dus ook geslaagd voor mijn 1e jaar burgerlijk ingenieur.Mijn punten waren als volgt: wijsbegeerte: 8, elektriciteit & magnetisme: 12, analyse II: 13, algebra: 13, thermodynamica: 14, chemie: 16
  Julienne
  Hallo, Ik wou U alleen even laten weten dat Nori goed geslaagd was voor fysica (13) en statistiek (14).Nogmaals hartelijk bedankt voor al de moeite die U gedaan heeft om deze lessen voor haar te regelen. Julienne, 1ste bachelor logopedie
  Laurent
  Ik wou bedanken voor de hulp! Mijn punten waren schitterend. Ik heb 15 voor statistiek, 12 voor productie en logistiek, 17 voor marketing,19 voor bedrijfsfinanciering en 14 voor BIS. Zou u dit kunnen doorsturen naar mijn repetitoren?Laurent, 2de bachelor Handelsingenieur
  Patricia
  Beste Jan,Ik wou nog, beter laat dan nooit, melden dat ik erdoor ben geraakt op mijn eerste jaar. Ik heb een 8 gehaald op statistiek en dat was genoeg...Ik kijk er alvast naar uit om nooit meer statistiek te hebben!Bedank Stefan voor mij! Patricia, 1ste bachelor communicatiewetenschappen
  Caroline
  Dag Filiep! Juist om te zeggen dat ik erdoor ben voor het examen BIS, ik heb een 11 behaald. Dus bedankt voor uw hulp! Groetjes, Caroline - 2de bachelor TEW
  Chloé VD
  Beste Paul en iedereen bij Rebus, mijn excuses dat ik deze mail maar zo laat kan sturen maar ik ben pas terug van vakantie met mijn vrijwilligerswerk. Ik ben blij jullie mee te kunnen delen dat ik geslaagd ben voor het toelatingsexamen!
  Bernard P.
  Ik wil jullie hierbij melden dat onze zoon Thomas een A-attest behaald heeft in de richting wiskunde-wetenschappen, 5de jaar. Mede dankzij jullie hulp heeft hij de onvoldoendes voor wiskunde en scheikunde kunnen wegwerken!
  CarolineToelatingsexamen geneeskunde
  Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: IK BEN GESLAAGD!!!!!!!! Ik heb nog nooit zo hard gegild toen ik de resultaten zag! Drie maanden vakantie: ik kom eraan!Ik zou Rebus graag bedanken voor al de hulp.
  Vincent C.
  Mijn goede resultaat is zeker en vast mede te danken aan de uitstekende bijlessen...
  Elisa L.
  Ik heb in juni mijn bachelordiploma gehaald met onderscheiding. Ik wil je daarvoor nog eens bedanken want zonder de goede hulp en het vertrouwen van Rebus was mij dit zeker niet gelukt!