Groepsles statistiek voor psychologen

Voor hoger onderwijs


Statistiek voor psychologen

Statistiek voor Psychologen, voer voor nachtmerries voor menig student aan de KU Leuven.

Hieronder vind je meer informatie over onze begeleiding bij dit vak.

Statistiek

Tijdens het tweede semester van academiejaar 2023-24 bieden we begeleiding aan voor alle statistiek-vakken.

Voor statistiek 2 voor psychologen bieden we ook groepslessen aan. De volledige cursus zal doorlopen worden in 9 lessen en een simulatie-examen. In totaal is er 35 uur les.

De lessen zullen doorgaan met Michiel, onze gepassioneerde lesgever voor statistiek. De groepslessen vangen aan vanaf half maart 2024 en kunnen online of in onze lokalen in Leuven gevolgd worden.

De planning is als volgt:

 • donderdag 14/03 van 18u00 – 21u30
 • donderdag 21/03 van 18u00 – 21u30
 • donderdag 28/03 van 18u00 – 21u30
 • donderdag 18/04 van 18u00 – 21u30
 • donderdag 25/04 van 18u00 – 21u30
 • donderdag 02/05 van 18u00 – 21u30
 • donderdag 16/05 van 18u00 – 21u30
 • donderdag 23/05 van 18u00 – 21u30
 • donderdag 30/05 van 18u00 – 21u30

Éen les van 2 uur en het proefexamen zullen nog ingepland worden in samenspraak met de studenten.

Tijdens de lessen worden zowel de theoretische principes uitgelegd als oefeningen en voorbeeldexamenvragen behandeld. De focus zal voornamelijk liggen op concrete examenvragen.

Het is belangrijk dat de studenten tijdens de lessenreeks de opgegeven oefeningen voorbereiden en actief meewerken tijdens de les.

Meer informatie

Voor meer informatie of om je in te schrijven, vul je het formulier op deze pagina in, of kun je ons contacteren op info@rebus.be of op 016 20 42 93.

Interesse in bijles statistiek?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen je meteen verder!

  Waar wil je dit volgen?

  Getuigenissen


  This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

  Julienne
  Hallo, Ik wou U alleen even laten weten dat Nori goed geslaagd was voor fysica (13) en statistiek (14).Nogmaals hartelijk bedankt voor al de moeite die U gedaan heeft om deze lessen voor haar te regelen. Julienne, 1ste bachelor logopedie
  Laurent
  Ik wou bedanken voor de hulp! Mijn punten waren schitterend. Ik heb 15 voor statistiek, 12 voor productie en logistiek, 17 voor marketing,19 voor bedrijfsfinanciering en 14 voor BIS. Zou u dit kunnen doorsturen naar mijn repetitoren?Laurent, 2de bachelor Handelsingenieur
  Patricia
  Beste Jan,Ik wou nog, beter laat dan nooit, melden dat ik erdoor ben geraakt op mijn eerste jaar. Ik heb een 8 gehaald op statistiek en dat was genoeg...Ik kijk er alvast naar uit om nooit meer statistiek te hebben!Bedank Stefan voor mij! Patricia, 1ste bachelor communicatiewetenschappen
  Caroline
  Dag Filiep! Juist om te zeggen dat ik erdoor ben voor het examen BIS, ik heb een 11 behaald. Dus bedankt voor uw hulp! Groetjes, Caroline - 2de bachelor TEW
  Chloé VD
  Beste Paul en iedereen bij Rebus, mijn excuses dat ik deze mail maar zo laat kan sturen maar ik ben pas terug van vakantie met mijn vrijwilligerswerk. Ik ben blij jullie mee te kunnen delen dat ik geslaagd ben voor het toelatingsexamen!
  CarolineToelatingsexamen geneeskunde
  Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: IK BEN GESLAAGD!!!!!!!! Ik heb nog nooit zo hard gegild toen ik de resultaten zag! Drie maanden vakantie: ik kom eraan!Ik zou Rebus graag bedanken voor al de hulp.
  Vincent C.
  Mijn goede resultaat is zeker en vast mede te danken aan de uitstekende bijlessen...
  Elisa L.
  Ik heb in juni mijn bachelordiploma gehaald met onderscheiding. Ik wil je daarvoor nog eens bedanken want zonder de goede hulp en het vertrouwen van Rebus was mij dit zeker niet gelukt!
  Vincent VdB
  Leren leren heeft mij echt geholpen. Onderscheiding is het resultaat!