Bijles statistiek

Voor hoger onderwijs


Statistiek voor psychologen

De statistiek van Van Mechelen, voer voor nachtmerries voor menig student psychologie aan de KU Leuven.

In de tweede zit biedt Rebus weer individuele lessen statistiek voor psychologen aan. Voor statistiek 1 zullen er ook groepslessen plaatsvinden.

Hieronder vind je meer informatie.

Statistiek

Tijdens de tweede zit van academiejaar 2021-22 bieden we begeleiding aan voor alle statistiek-vakken.

Voor statistiek 1 voor psychologen bieden we ook groepslessen aan. Tijdens deze groepslessen zal de volledige cursus doorlopen worden in 36 uur.

De lessen zullen doorgaan met Joke, één van onze lesgevers voor statistiek en ex-assistent van professor Van Mechelen.

De groepslessen vangen aan vanaf juli 2022 en kunnen online of in onze lokalen in Leuven gevolgd worden.

 • maandag 25/07 van 13u00 – 17u00
 • woensdag 27/07 van 13u00 – 17u00
 • vrijdag 29/07 van 13u00 – 17u00
 • maandag 01/08 van 13u00 – 17u00
 • woensdag 03/08 van 13u00 – 17u00
 • vrijdag 05/08 van 13u00 – 17u00
 • woensdag 10/08 van 13u00 – 17u00
 • zaterdag 13/08 van 13u00 – 17u00
 • maandag 15/08 van 13u00 – 17u00

Tijdens de les worden zowel de theoretische principes uitgelegd als oefeningen behandeld. Het is ook belangrijk dat je tijdens de lessenreeks de opgegeven oefeningen voorbereidt.

Onze online lessen worden georganiseerd via teams van Microsoft Office365. Dit is niet alleen zeer handig en gebruiksvriendelijk, maar ook zeer efficiënt en gemakkelijk uitvoerbaar. We hebben het voorbije jaar alleen maar positieve feedback gekregen van onze studenten over deze vorm van les krijgen.

Meer informatie

Voor meer informatie of om je in te schrijven, vul je het formulier op deze pagina in, of kun je ons contacteren op info@rebus.be of op 016 20 42 93.

Interesse in bijles statistiek?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen je meteen verder!

  Waar wil je dit volgen?

  Voor welke soort statistiek wil je bijles volgen?

  Getuigenissen


  This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

  Bart D.
  Jan, Mijn herexamens zijn goed verlopen en ben dus ook geslaagd voor mijn 1e jaar burgerlijk ingenieur.Mijn punten waren als volgt: wijsbegeerte: 8, elektriciteit & magnetisme: 12, analyse II: 13, algebra: 13, thermodynamica: 14, chemie: 16
  Julienne
  Hallo, Ik wou U alleen even laten weten dat Nori goed geslaagd was voor fysica (13) en statistiek (14).Nogmaals hartelijk bedankt voor al de moeite die U gedaan heeft om deze lessen voor haar te regelen. Julienne, 1ste bachelor logopedie
  Laurent
  Ik wou bedanken voor de hulp! Mijn punten waren schitterend. Ik heb 15 voor statistiek, 12 voor productie en logistiek, 17 voor marketing,19 voor bedrijfsfinanciering en 14 voor BIS. Zou u dit kunnen doorsturen naar mijn repetitoren?Laurent, 2de bachelor Handelsingenieur
  Patricia
  Beste Jan,Ik wou nog, beter laat dan nooit, melden dat ik erdoor ben geraakt op mijn eerste jaar. Ik heb een 8 gehaald op statistiek en dat was genoeg...Ik kijk er alvast naar uit om nooit meer statistiek te hebben!Bedank Stefan voor mij! Patricia, 1ste bachelor communicatiewetenschappen
  Caroline
  Dag Filiep! Juist om te zeggen dat ik erdoor ben voor het examen BIS, ik heb een 11 behaald. Dus bedankt voor uw hulp! Groetjes, Caroline - 2de bachelor TEW
  Chloé VD
  Beste Paul en iedereen bij Rebus, mijn excuses dat ik deze mail maar zo laat kan sturen maar ik ben pas terug van vakantie met mijn vrijwilligerswerk. Ik ben blij jullie mee te kunnen delen dat ik geslaagd ben voor het toelatingsexamen!
  Bernard P.
  Ik wil jullie hierbij melden dat onze zoon Thomas een A-attest behaald heeft in de richting wiskunde-wetenschappen, 5de jaar. Mede dankzij jullie hulp heeft hij de onvoldoendes voor wiskunde en scheikunde kunnen wegwerken!
  CarolineToelatingsexamen geneeskunde
  Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: IK BEN GESLAAGD!!!!!!!! Ik heb nog nooit zo hard gegild toen ik de resultaten zag! Drie maanden vakantie: ik kom eraan!Ik zou Rebus graag bedanken voor al de hulp.
  Vincent C.
  Mijn goede resultaat is zeker en vast mede te danken aan de uitstekende bijlessen...
  Elisa L.
  Ik heb in juni mijn bachelordiploma gehaald met onderscheiding. Ik wil je daarvoor nog eens bedanken want zonder de goede hulp en het vertrouwen van Rebus was mij dit zeker niet gelukt!