Wij bieden de volgende begeleidingen bij toelatingsexamens aan:


Voorbereiding voor toelatingsexamen arts of tandarts

Wil je graag arts of tandarts worden, maar kijk je op tegen de aartsmoeilijke toelatingsproef?
Vorig jaar werden bij Rebus maar liefst 80.0% van de studenten die deelnamen aan het ingangssexamen geneeskunde of tandheelkunde gunstig gerangschikt.

Meer info

Zomerschool Wetenschappen

Elke zomer organiseert Rebus een zomercursus Wetenschappen. Tijdens deze cursus behandelen we in de verschillende modules de basisbegrippen en -leerstof uit het 3de, 4de en 5de middelbaar voor de vakken Wiskunde, Fysica, Scheikunde en Biologie.

Meer info

Voorbereiding voor toelatingsexamen dierenarts

Is het jouw droom om dierenarts te worden? Rebus helpt je slagen voor het toelatingsexamen.

Meer info

Schakeljaar Wiskunde - Wetenschappen

Een intensief dagprogramma specifiek ontworpen voor afgestudeerden van de humaniora die een hogere wetenschappelijke studie willen aanvatten of willen deelnemen aan het toelatingsexamen maar onvoldoende basis hebben voor wiskunde en wetenschappen.

Meer info
 
 

Getuigenissen


This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Julienne
Hallo, Ik wou U alleen even laten weten dat Nori goed geslaagd was voor fysica (13) en statistiek (14).Nogmaals hartelijk bedankt voor al de moeite die U gedaan heeft om deze lessen voor haar te regelen. Julienne, 1ste bachelor logopedie
Laurent
Ik wou bedanken voor de hulp! Mijn punten waren schitterend. Ik heb 15 voor statistiek, 12 voor productie en logistiek, 17 voor marketing,19 voor bedrijfsfinanciering en 14 voor BIS. Zou u dit kunnen doorsturen naar mijn repetitoren?Laurent, 2de bachelor Handelsingenieur
Patricia
Beste Jan,Ik wou nog, beter laat dan nooit, melden dat ik erdoor ben geraakt op mijn eerste jaar. Ik heb een 8 gehaald op statistiek en dat was genoeg...Ik kijk er alvast naar uit om nooit meer statistiek te hebben!Bedank Stefan voor mij! Patricia, 1ste bachelor communicatiewetenschappen
Caroline
Dag Filiep! Juist om te zeggen dat ik erdoor ben voor het examen BIS, ik heb een 11 behaald. Dus bedankt voor uw hulp! Groetjes, Caroline - 2de bachelor TEW
Chloé VD
Beste Paul en iedereen bij Rebus, mijn excuses dat ik deze mail maar zo laat kan sturen maar ik ben pas terug van vakantie met mijn vrijwilligerswerk. Ik ben blij jullie mee te kunnen delen dat ik geslaagd ben voor het toelatingsexamen!
CarolineToelatingsexamen geneeskunde
Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: IK BEN GESLAAGD!!!!!!!! Ik heb nog nooit zo hard gegild toen ik de resultaten zag! Drie maanden vakantie: ik kom eraan!Ik zou Rebus graag bedanken voor al de hulp.
Vincent C.
Mijn goede resultaat is zeker en vast mede te danken aan de uitstekende bijlessen...
Elisa L.
Ik heb in juni mijn bachelordiploma gehaald met onderscheiding. Ik wil je daarvoor nog eens bedanken want zonder de goede hulp en het vertrouwen van Rebus was mij dit zeker niet gelukt!
Vincent VdB
Leren leren heeft mij echt geholpen. Onderscheiding is het resultaat!