Zomercursus toelatingsexamen

Deze zomer organiseren wij een introductie cursus ter voorbereiding van het toelatingsexamens voor geneeskunde en tandheelkunde in juli 2019.


In augustus 2019 zullen we weer een zomercursus voor het toelatingsexamen organiseren. Tijdens de verschillende modules worden er basisbegrippen en -leerstof herhaald/opgefrist uit het 3de, 4de en 5de middelbaar. Een ideale start voor een prefecte voorbereiding op het ingangsexamen arts/tandarts alsook op de start van de het laatste jaar secundair onderwijs.

Ook voor studenten die starten in een min of meer wetenschappelijke universitaire richting kan deze cursus een ideale opfrissing zijn.

Afhankelijk van jouw noden kan je zelf kiezen voor welke module(s) je wil inschrijven.

De verschillende modules zullen zijn:

 • Wiskunde: rekenvaardigheden – elementaire algebra
 • Fysica: vectoren – kinematica
 • Wiskunde: meetkunde
 • Biologie: overlopen leerstof – herhaling 3e en 5e jaar
 • Scheikunde: basis scheikunde
 • Scheikunde: organische scheikunde
 • Fysica: krachtenwerking
 • Fysica: kromlijnige beweging en ECB
 • Scheikunde: zuren en basen
 • Wiskunde: analyse: afgeleiden – extrema – buigpunten
 • Scheikunde: redoxreacties

Praktisch
Ben je 100% gemotiveerd voor een carrière als arts of tandarts, wil je met de allerbeste coaches werken in de aanloop naar je toelatingsproef? Neem contact met ons onp of vul het formulier bovenaan deze pagina in. Tot binnenkort bij Rebus!

Meer info op onze blog, de nieuwigheden en wat te doen indien je niet slaagde in 2018
Het toelatingsexamen heeft het afgelopen jaar een aantal belangrijke wijzigingen ondergaan. Om jullie op de hoogte te houden van dit alles, gebruiken we onze blog. Hier vindt je ook extra info over de voorbereiding voor 2019 en wat te doen indien je dit jaar niet slaagde voor het ingangsexamen arts/tandarts.

> Blog Gebuisd voor het toelatingsexamen 2018, wat nu?!
> Blog Slagen voor het toelatingsexamen 2019 doe je zo!
> Blog Toelatingsexamen 2018: wat is er veranderd?
> Blog Waarom is het toelatingsexamen zo moeilijk?

Interesse in deze cursus?


Vul onderstaand formulier in en wij helpen je meteen verder!Waar wil je dit volgen?

Getuigenissen


This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Bart D.
Jan, Mijn herexamens zijn goed verlopen en ben dus ook geslaagd voor mijn 1e jaar burgerlijk ingenieur.Mijn punten waren als volgt: wijsbegeerte: 8, elektriciteit & magnetisme: 12, analyse II: 13, algebra: 13, thermodynamica: 14, chemie: 16
Julienne
Hallo, Ik wou U alleen even laten weten dat Nori goed geslaagd was voor fysica (13) en statistiek (14).Nogmaals hartelijk bedankt voor al de moeite die U gedaan heeft om deze lessen voor haar te regelen. Julienne, 1ste bachelor logopedie
Laurent
Ik wou bedanken voor de hulp! Mijn punten waren schitterend. Ik heb 15 voor statistiek, 12 voor productie en logistiek, 17 voor marketing,19 voor bedrijfsfinanciering en 14 voor BIS. Zou u dit kunnen doorsturen naar mijn repetitoren?Laurent, 2de bachelor Handelsingenieur
Patricia
Beste Jan,Ik wou nog, beter laat dan nooit, melden dat ik erdoor ben geraakt op mijn eerste jaar. Ik heb een 8 gehaald op statistiek en dat was genoeg...Ik kijk er alvast naar uit om nooit meer statistiek te hebben!Bedank Stefan voor mij! Patricia, 1ste bachelor communicatiewetenschappen
Caroline
Dag Filiep! Juist om te zeggen dat ik erdoor ben voor het examen BIS, ik heb een 11 behaald. Dus bedankt voor uw hulp! Groetjes, Caroline - 2de bachelor TEW
Chloé VD
Beste Paul en iedereen bij Rebus, mijn excuses dat ik deze mail maar zo laat kan sturen maar ik ben pas terug van vakantie met mijn vrijwilligerswerk. Ik ben blij jullie mee te kunnen delen dat ik geslaagd ben voor het toelatingsexamen!
Bernard P.
Ik wil jullie hierbij melden dat onze zoon Thomas een A-attest behaald heeft in de richting wiskunde-wetenschappen, 5de jaar. Mede dankzij jullie hulp heeft hij de onvoldoendes voor wiskunde en scheikunde kunnen wegwerken!
CarolineToelatingsexamen geneeskunde
Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: IK BEN GESLAAGD!!!!!!!! Ik heb nog nooit zo hard gegild toen ik de resultaten zag! Drie maanden vakantie: ik kom eraan!Ik zou Rebus graag bedanken voor al de hulp.
Vincent C.
Mijn goede resultaat is zeker en vast mede te danken aan de uitstekende bijlessen...
Elisa L.
Ik heb in juni mijn bachelordiploma gehaald met onderscheiding. Ik wil je daarvoor nog eens bedanken want zonder de goede hulp en het vertrouwen van Rebus was mij dit zeker niet gelukt!